Child pages
  • 2019 Program

  2019 Gold Sponsors


















  2019 Silver Sponsors



2019 Conference Program

07:30 – Registration | Breakfast (75 mins)
08:45 – Introductions (15 mins)
09:00 – Opening Keynote - (60 mins)

Expert on leadership and organizational design, former submarine commander, Author of Amazon #1 Best Seller: Turn the Ship Around! - David Marquet


10:00 – Conference Orientation (15 mins)
10:15 – Coffee Break (15 mins)
10:30 – Sessions (90 mins)
Please refer to ConfEngine for session details: https://confengine.com/toronto-agile-conference-2019/schedule


11:20  – Sessions (40 mins)
Please refer to ConfEngine for session details: https://confengine.com/toronto-agile-conference-2019/schedule


12:00 – Lunch Break (60 mins)


01:00 – Sessions (60 mins)
Please refer to ConfEngine for session details: https://confengine.com/toronto-agile-conference-2019/schedule

02:00 – Coffee Break (15 mins)


02:15 – Sessions (60 mins)
Please refer to ConfEngine for session details: https://confengine.com/toronto-agile-conference-2019/schedule


03:15 – Coffee Break (15 mins)


03:30 – Closing Plenary (60 mins)

The Path Beyond Agility - Todd Charron


04:30 – It's a wrap! (30 mins)

05:00 – Happy Hour (60 mins)



<style>
    .confengine-iframe-container {
        overflow: hidden;
        padding-top: 56.25%;
        position: relative;
    }
    .confengine-iframe-container iframe {
        border: 0;
        height: 100%;
        left: 0;
        position: absolute;
        top: 0;
        width: 100%;
    }
</style>
<div class="confengine-iframe-container">
    <iframe src="//confengine.com/toronto-agile-conference-2019/schedule/lean" allowfullscreen></iframe>
</div>