07:30 – Registration AND light breakfast (75 mins)
08:45 – Introductions (15 mins)
09:00 – Keynote - (60 mins)
Delivering Happiness: how and enduring culture of happiness drives business results - Jenn Limm


10:00 – Conference Orientation (15 mins)
10:15 – Coffee Break (15 mins)
10:30 – Sessions (90 mins)
10:30 – Sessions (40 mins)

Dark Side of Collaboration - Naresh Jain  

The Learning mindset - you've been Bazzinga'D! - Rehana Rajwani

The success and failures of Project Renegade at FreshBooks: A Kaizen Event gone wrong. - Mary Aquilina / Jeremy Bailey

Agile Glue: Creating a Culture of Dev Ops - Timothy Ludikar

Going on a Gemba Walk - One of the most underutilized leadership arsenal in (Agile) organizations - Gohar Saleem

Psychological Safety – A key to unlock High Performance - Rupali Buchake / Abhishek Rathore

 

11:20  – Sessions (40 mins)

 

 

12:00 – Lunch Break (60 mins)
01:00 – Sessions (60 mins)
02:00 – Coffee Break (15 mins)
02:15 – Sessions (60 mins)
03:15 – Coffee Break (15 mins)
03:30 – Plenary (60 mins)

Ten Surprising Secrets for Delivering a High-Performance Agile Organization - Michael Sahota

 

04:30 – It's a wrap! (30 mins)
05:00 – Happy Hour (60 mins)